Uncategorized

“Δεν παίξαμε όπως θέλαμε”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στη συνέ τευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και είπε:

 «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε ειδικά στην άμυνα, αφήσαμε την Εφές να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Μετά από την πρώτη περίοδο παίξαμε καλύτερα και βελτιώσαμε την άμυνά μας δεχόμενοι μόλις 14 πόντους. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μεγάλη διαφορά στο ματς, έχοντας τη διαφορά των 7 πόντων, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Επέστρεψε ο αντίπαλος στο παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά ήταν ένα ντέρμπι. Στο τέλος χάσαμε κάποια σουτ και βολές, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν πετύχαμε εύκολους πόντους μετά από καλές άμυνες.

Η Εφές έσπασε το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε έδρα και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε ως το τέλος της σειράς. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί για να παλέψουμε και στα δύο παιχνίδια στην Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μιλουτίνοφ έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το γόνατό του και έχει ένα αιμάτωμα και για αυτό έμεινε εκτός. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους, δυστυχώς δεν τους δώσαμε την χαρά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!