Uncategorized

Έχασε και πάει στην Τουρκία τώρα για το break!

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι με την Εφές στο ΣΕΦ χάνοντας με 71-73 και πλέον η σειρά πήγε στο 1-1 και τούς Τούρκους να παίρνουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Η έναρξη του παιχνιδιού βρήκε τον Ολυμπιακό ανέτοιμο με την τουρκική ομάδα να ξεκινάει καλά και να προηγείται στα πρώτα λεπτά με 0-6 και 2-8 στην συνέχεια. Διαβάζοντας σωστά την επίθεση της Εφές και κλείνοντας τους διαδρόμους από τους οποίους η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε εύκολα καλάθια ο Ολυμπιακός κατάφερε και ισοφάρισε σε 8-8 με το πρώτο τάιμ άουτ να βρίσκει ωστόσο μπροστά την ομάδα του Περάσοβιτς με 8-10. Παρόλα αυτά η Ανατολού βρήκε επιθετικά λύσεις όπως βρήκε και ο Ολυμπιακός αλλά τελικά το δεκάλεπτο να κλείνει με 22-23 υπέρ των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άψογα την δεύτερη περίοδο και πήρε κεφάλι στο σκορ με 5 συνεχόμενους πόντους του Γγρίν αναγκάζοντας την Εφές να καλέσει τάιμ και το σκόρ να βρίσκεται στο 30-27. Με το Βασίλη Σπανούλη να τα βάζει από παντού(⅚ τρίποντα) αλλά και την βελτιωμένη κατά καιρούς άμυνα ο Ολυμπιακός πείρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων 39-35 με δύο λεπτά μένουν στο ρολόι για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να συνεχίζει σεληνιασμένος οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ έχοντας προβάδισμα 7 πόντων μετά το 44-37 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο τόσο κακά όσο ξεκίνησε και το πρώτο βάζοντας μόλις 5 πόντους σε πέντε λεπτά δίνοντας την ευκαιρία στην Εφές να μειώσει την διαφορά στο καλάθι . Το παιχνίδι συνέχιζε σε χαμηλό ρυθμό πράγμα το οποίο ήταν υπέρ του Ολυμπιακού ο οποίος όμως δεν μπορούσε να αυξήσει την διαφορά που είχε η οποία ήταν συνεχώς στις τάξεις των 3-6 πόντων. Το μισάωρο τελείωσε με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση σκοράροντας συνολικά 24 μαζί και το σκόρ να είναι στο +3 για τον Ολυμπιακό 54-51.

Η τέταρτη τελευταία και καθοριστική περίοδος ξεκίνησε με τους Τούρκους να παίρνουν μπροστά χάρις τον Χάνικατ ο οποίος έβαλε 5 πόντους στα δύο πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου. Όμως ο Ολυμπιακός αντλώντας δύναμη από τον κόσμο του πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ με ένα σερί 6 πόντων γράφοντας το 60-56 με 6’ να μένουν για το τέλος. Ο Σπανούλης ευστόχησε από την γωνία βάζοντας φωτιά στο ΣΕΦ και αναγκάζοντάς τον Σέρβο προπονητή των Τούρκων να καλέσει πάλι τάιμ άουτ. Η Εφές όμως απάντησε γρήγορα βάζοντας δύο συνεχόμενα τρίποντα και έστειλε το παιχνίδι στον πόντο με 4’ να μένουν πριν το τέλος των σαράντα λεπτών. Τελευταία 2’ στο ΣΕΦ με το παιχνίδι να είναι στην ισοπαλία 69-69 περιμένοντας ένα δραματικό φινάλε. Τέλος στο ΣΕΦ με τους ερυθρόλευκους να μην καταφέρουν να κάνουν το 2-0 αντίθετος έδωσαν την ευκαιρία στην Εφές να ισοφαρίσει την σειρά πράγμα το οποίο έκανε κερδίζοντας με 71-73.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!