Uncategorized

Κάποιοι ξεχνάνε και δεν σέβονται…

Ζούμε σε μία χώρα που εύκολα ξεχνάει και εύκολα κάνει τις γνωστές τις… κωλοτούμπες!

Ξαφνικά μέσα σε λίγους μήνες ο Ολυμπιακός έγινε… Ολυμπιακούλης. Γελάει και ο τελευταίος πικραμένος τους που κάποιοι σε μία χώρα την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους την αποκαλούν έτσι! Τι να μας πουν απ τη ζωή τους άραγε; 23 χρόνια συμπληρώνονται από το τελευταίο πρωτάθλημα… Αγνοούν εδώ και ΧΡΟΝΙΑ νίκη στην Ευρώπη.. Έχουν μόλις δύο νίκες στην ιστορία τους στο Champions League, έχουν φτάσει να παίζουν και να χάνουν αγώνες στην Γ’ Εθνική από την Διασταύρωση Ραφήνας και παρόλα αυτά έβγαλαν γλώσσα και αποκαλούν έτσι την ομάδα που μόνο τα τελευταία 13 χρόνια έχει όσα πρωταθλήματα έχουν αυτοί σε όλη τους την ιστορία!

Επέστρεψαν και κέρδισαν με 10 παίκτες φέτος στο πρωτάθλημα, έκοψαν πέρυσι το αήττητο του Ολυμπιακού καθώς τον άφησαν με 9 παίκτες και κέρδισαν με πέναλτι, νίκησαν φέτος με αυτογκολ στο ΟΑΚΑ και τώρα στο Καραϊσκάκη με γκολ α λα μανσέτα στο Βόλλεϋ. Α και ξέχασα και τον τελικό… Ναι αυτόν που άφησαν τον Ολυμπιακό χωρίς επίσημα ματς για ενάμιση μήνα!

Όταν είσαι Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζεις και η χρονιά θα είναι πετυχημένη όχι μόνο όταν κερδίζεις μια ομάδα που παλεύει να μπει στα playoff αλλά και όταν καταφέρνεις να φτάσεις στην κορυφή σε μια μάχη 30 αγώνων! Και ο Ολυμπιακός σε μια πολύ άσχημη σεζόν αυτό το καταφέρνει! Γιατί έχει φανέλα που μόνο που μπαίνει στο γήπεδο κερδίζει γιατί την φοβούνται!

 Ερώτηση: εκεί στην ΑΕΛ άραγε να είναι πετυχημένη η σεζόν επειδή κέρδισαν τον Ολυμπιακό; Γιατί από οτι βλέπω σε ομάδες σαν την ΑΕΚ είναι! Δεν τους νοιάζει ότι είναι πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο! Θέλουν μόνο να κερδίζουν τον Ολυμπιακό και μάλιστα με όποιο τρόπο! Χαίρονται να κερδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο! Αυτή είναι η περηφάνεια τους. Έτσι αυτοαποκαλούνται ομαδάρα! Μάλιστα….

Ξαφνικά ο Χιμένεθ έγινε προπονηταράς! Ναι αυτός που είχε φάει τα 6 από τον Ολυμπιακό! Αυτός που έλεγαν τότε ότι δεν αξίζει να είναι στον πάγκο της…. ιστορικής ΑΕΚ! Αλλά ξέχασα! Η ΑΕΚ έχει πάρει όσα πρωταθλήματα είχε και πριν φύγει ο Χιμένεθ πριν 6 χρόνια και ξαναέρθει! Έπεσε στην Γ εθνική οπότε μόνο και μόνο που παίζουν στην Α και είναι και μεσα στην πεντάδα θεωρείται επιτυχία!

Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε! Ακόμα και σε μία τέτοια χρονιά γιατί σας έχει αφήσει διψήφιους πόντους πίσω! Γιατί μια ζωή θα βλέπετε την πλάτη του και θα τρέφεστε από το τυράκι των νικών με κόκκινες κάρτες και γκολ με χέρια!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!