Uncategorized

Κίνδυνος με αφαίρεση βαθμών για τον τελικό… κόσμημα!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια  στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τα αίσχη που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Επίσης ασκήθηκε δίωξη και στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για τα όσα είπε στον 4ο διαιτητή του αγώνα ο οποίος και τον απέβαλε.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχική Επιτροπής ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με τα άρθρα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, προκύπτει ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απειλούνται με αφαίρεση βαθμών. -3 στην ΑΕΚ και -6 στον ΠΑΟΚ που είναι υπότροπος σε εκτεταμένα επεισόδια.

Ενώ φυσικά και τιμωρία της έδρας για 3 αγωνιστικές….

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!