Uncategorized

Η (ποδοσφαιρική) Ελλάδα του 2000 και η Ελλάδα του 2017

Οι εποχές αλλάζουν! Το ίδιο και η κοινωνία μας! Δυστυχώς το αντίκτυπο είναι μεγάλο τόσο στον κοινωνικό τομέα όσο και στον τομέα του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου!

Πολλοί καλώς ή κακώς μπαίνουμε στο τρυπάκι να συγκρίνουμε τις εποχές του 2000 (εποχές Κόκκαλη) με τα τωρινά δεδομένα. Με λίγα λόγια συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα!

Ήταν μια εποχή που η Ελλάδα ήταν στα  καλύτερά της! Προετοιμαζόταν για Ολυμπιακούς αγώνες, και γενικότερα… λεφτά υπήρχαν! Υπήρχαν παντού όμως! Οι μισθοί μας ήταν καλύτεροι και τα πιο απλά αγαθά, από μια τυρόπιτα μέχρι την βενζίνη μας ήταν φθηνότερα!

Έτσι ήταν και το ποδόσφαιρό μας! Στην Ελλάδα ερχόντουσαν παικταράδες γιατί και η ζωή στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη! Δεν υπήρχε κρίση και ακόμα και οι άλλες ομάδες έφερναν κάποια ονόματα που και που. Πλέον τα πράγματα είναι αλλιώς αλλά παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός κρατά τη σημαία της Ελλάδος ψηλά! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει μεταγγραφές κόντρα στο ρεύμα με τους άλλους να μην μπορούν να κρατήσουν ούτε έναν παίκτη και το Ολυμπιακό να φέρνει παικταράδες παρά τα λεφτά του Champions Leagυe που δεν πήρε φέτος διοτι ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΛΙΩΣΕ!

Οι εποχές δυστυχώς δεν είναι ίδιες οικονομικά όπως είπαμε όμως ο Ολυμπιακός με δύναμη του τον κόσμο του και τον πρόεδρο του ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ! Ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο Καρσελά και ο Εμενίκε και ο Οφόε και φυσικά συνεχίζει! Δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε έναν Τζιοβάνι στον Ολυμπιακό όμως ξέρω ότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τις δύσκολες εποχές ο Ολυμπιακός του κυρίου Μαρινάκη κάνει το παν για να είναι η ομάδα ψηλα!

Καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος από εκει και πέρα οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, έγιναν και θα γίνουν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!