Uncategorized

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέεμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 με γκολ του Ένγκελς!

Στο πρώτο ημίχρονο αν και το ξεκίνημα του έδειχνε λόγω ρυθμού ότι θα είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος , αντιθέτως οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με το 0-0 να κλείνει τα πρώτα 45 λεπτά. Χαρακτηριστικό ήταν το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ που κάλειστα θα μπορούσε μα αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Μάτος δεν είδε την δεύτερη κίτρινη σε κράτημα στον Κούτρη ο οποίος ήθελε να “παίξει” γρήγορα. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός προσπαθούσε από τα πλάγια με τους Ανδρούτσο και Πάρντο αλλά το γκολ δεν ήρθε όπως και στη φάση του Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ που πέρασε ψηλά άουτ.

Με το καλημέρα όμως του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός στην πρώτη του επίθεση σκόραρε με τον Ένγκελς και έκανε το 1-0 με προβολή καθώς είχε ανέβει για επίθεση σε εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ παλευε με στημένα ενώ ο Ολυμπιακός “χτυπούσε” από τα άκρα. Ο Ανδρούτσος παραχώρησε τη θέση του στον Μάρκο Μάριν θέλοντας να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στα άκρα ο Τάκης Λεμονής. Ο Φορτούνης έδωσε με τη σειρά του στον Ζντιέλαρ για να δώσει ανάσες στο κέντρο ενώ ο Τζούρτζεβιτς αντικατέστησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Έτσι η ομάδα κατάφερε να φύγει νικήτρια με 1-0 και να μειώσει στον πόντο τον ΠΑΟΚ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!