Uncategorized

Έριξε τριάρα και τώρα… ΑΕΚ

Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 22′ δεν εκμεταλεύτηκε την αστάθεια της άμυνας της Ξάνθης και σχεδόν προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σκοράρει. Από εκεί και πέρα το γήπεδο άρχισε να γέρνει, και ο Φορτούνης δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι με τον Καρίμ να γράφει το 1-0. Στο 36′ ο Ρομαό με μακρινό όμορφο σουτ τράνταξε το δοκάρι του Ζίβκοβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο πορτιέρο της Ξάνθης είπε “όχι” στον Ανσαριφάρντ. Στο 39′ ο Κέβιν Μιραλάς έκανε μία από τις γνωστές του κούρσες ύστερα από ασίστ του Φορτούνη, βγήκε τετ-α-τετ όμως ο Ζίβκοβιτς με το αριστερό του χέρι έσωσε την εστία του, πράτοντας το ίδιο δύο φορές αρχικά σε σουτ του Μιραλάς και στη συνέχεια του Φορτούνη. Ο Πάρντο βρήκε απέναντι του τον Ζίβκοβιτς και στο 44′ όταν από δεξιά σούταρε αλλά ο πορτιέρο της Ακριτικής ομάδας ήταν και πάλι εκεί, και κράτησε το 1-0 για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Ξάνθη δημιούργησε πρώτη ευκαιρία με τον Γέντριτσεκ όμως κ Σισέ έσωσε λάνω στη γραμμή. Οι ερυθρόλευκοι παρόλο αυτά διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Ανσαριφάρντ, όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Φιγκέιρας ο Ιρανός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Κασάδο δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, και το έργο του Ολυμπιακού έγινε ακόμα πιο εύκολο με τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκει δίχτυα στο 69′ πετυχαίνοντας το 3-0. Ο Όσκαρ Γκαρθία αντικατέστησε τον Ρομαό με τον Ανδρούτσο να παίρνει τη θέση του και να πλαισιώνει τον Ταχτσίδη. Στο 78′ ο Ολυμπιακός έχασε και άλλη μεγάλη φάση με τον Φορτούνη αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ. Ο Ζιλέ και ο Σεμπά πήραν τις θέσεις των Ρομαό και Κέβιν Μιραλάς δίχως να αλλάζει κάτι δραματικά και έτσι ο Θρύλος πήρε ο ματς με 3-0 και πάει τώρα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!