Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στην Κρήτη την ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου και θέλει να πάρει την νίκη ώστε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. 

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει πολλά να χάσει και λίγα να κερδίσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν καταφέρει και πάρει το κύπελλο δεν σημαίνει ότι έκανε κάτι μεγάλο αυτή την χρονιά λόγω φυσικά και της δυναμικής του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι το κύπελλο είναι τρίτο στην ιεραρχία κάτω από πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αντιθέτως αν ηττηθεί, θα είναι η δεύτερη σερί ήττα από την ΑΕΚ και φυσικά θα χάσει και τον τίτλο πράγμα που θα φέρει αρκετή γκρίνια. Στα αγωνιστικά ο προπονητής έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες (πλην φυσικά των Αγραβάνη και Τιλί) και από την Πέμπτη η ομάδα βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να προετοιμαστεί για τον αγώνα.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα ξεκινήσει στης 17:15 στα Δύο Αοράκια και θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!