Uncategorized

Πήρε ένα ακόμα διπλό ο Θρύλος!

Το τρίτο σερί διπλό σε τρεις αναμετρήσεις για το 2019 πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη με 0-2.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ξεκίνησε έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης όμως η μεγαλύτερη στιγμή άνηκε στον Φερνάντεθ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 23′ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε τη λύση στο 28′ όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε υπέροχη ασίστ στην πλάτη της άμυνας της Τρίπολης όπου εκεί ο Φορτούνης σκόραρε και έκανε το 0-1! Στη συνέχεια ο Γκιλιέρμε απείλησε με σουτ από μακριά όμως η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο με το ημίχρονο να βγαίνει κάπως έτσι.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο ημίχρονο όταν και ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λάζαρο Χριστοουλόπουλο καθώς αντιστράφηκαν οι ρόλοι όταν ο Φορτούνης σέντραρε και ο Λάζαρος στην πλάτη της άμυνας έκανε το 0-2. Κοντά στο 70′ ο Ποντένσε πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς περνόντας όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που έκανε έσωσε ο Παπαδόπουλος ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο πορτιέρο της ομάδας της Τρίπολης είπε και πάλι όχι στον Πορτογάλο! Η ομάδα του Αστέρα απείλησε με τον Μανιά όμως δύο φορές δεν βρήκε στόχο ενώ και το σουτ του Γκερέρο για τους Περαιώτες στο 82′ μπλόκαρε σταθερά ο Παπαδόπουλος. Ο Γκερέρο απείλησε και στη συνέχεια δίχως αποτέλεσμα και έτσι ο Θρύλος έφυγε με το τρίτο σερί διπλό για το 2019!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!