ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Φιλανθρωπικός αγώνας για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε πως:

«Η ομάδα πόλο εφήβων του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στην Χαλκίδα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για να αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ενίσχυση του παιδιού που διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η οικογένεια του 18μηνου Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει κάνει έκκληση για την συγκέντρωση του ποσού των 3εκ.€ που απαιτούνται για την μεταφορά και θεραπεία του μικρού στις ΗΠΑ.
Εκτός από τον αγώνα υδατοσφαίρισης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η Ολυμπιονίκης της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο ημίχρονο του ματς θα παρουσιάσει σόλο. Νωρίτερα στις 16:30 θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις των κολυμβητικών τμημάτων υποδομής καθώς ακόμα και αγώνας επίδειξης από την ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης.
Η αποστολή της ομάδας εφήβων του Ολυμπιακού (03+) για τον φιλανθρωπικό αγώνα στην Χαλκίδα στις 19/10 (18:00), αποτελείται από τους:
Αλμύρας Ανδρέας, Βασιλόπουλος Αναστάσιος, Δαμίγος Θεόδωρος, Καμχής Τζάκος, Κιαπίδης Χάρης, Κοβιτίδης Αλέξης, Κολιαράκης Νικόλαος, Κοντός Χρήστος, Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος, Μιχαλόπουλος Φίλιππος, Μυρίλος Αναστάσιος, Παπαγεωργίου Ανδρέας, Παππάς Ξενοφών, Ρουσσάκης Σπύρος, Σπανόπουλος Σπύρος, Σταματίου Γεώργιος, Συκουτρής Σαράντος, Τουρκομένης Ιάσων, Χριστοφοράτος Νικόλαος.
Έφορος Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης: Μάνος Ζαχαρίου
Προπονητής: Σάκης Πλατανίτης
Έφορος τμήματος: Βίκτωρ Καμχής
Για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Παναγιώτη Ραφαήλ, τα χρήματα μπορούν να κατατίθενται στο MDA Ελλάς (Σωματείο για την φροντίδα ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) στους παρακάτω λογαριασμούς. Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης το επώνυμο του “ΓΛΩΣΣΙΟΤΗΣ”.
Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: 121 00 2002 008467
ΙΒΑΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA Ελλάς
Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 720/48001175
ΙΒΑΝ: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!