ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Μετά την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Ο Θρύλος αρχίζει από την έδρα του την πορεία του στο πρωτάθλημα, με στόχο τη νίκη επί των «ασπρόμαυρων» και ένα νικηφόρο ξεκίνημα, στο επίσημο ντεμπούτο του Ντανιέλ Καστελάνι στον πάγκο. Μέχρι τώρα στη φετινή χρονιά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει δύο επίσημα ματς, στον προκριματικό όμιλο του Champions League στη Σερβία, με αντιπάλους την Ράντνικ Μπιγιελίνα (νίκη με 3-1) και την Παρτιζάν (νίκη με 3-1).

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα (30/10), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, κάνουν πρεμιέρα στη φετινή Volley League, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 17:00 σε μια αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!