ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποστάρισμα της Μαλαματίνας προς τους ΠΑΟΚτζήδες!

Mέχρι και η… Μαλαματίνα τους “πρόδωσε”.

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό πολλών συνδεδεμένος με την Μαλαματίνα; Τι κι αν την είχαν κάνει μέχρι και σύνθημα, η εταιρία έκλεισε… συμφωνία με τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ , τον Άρη και αυτό έφερε αντιδράσεις στον κόσμου της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά, με την “Μαλαματίνα” μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook να σχολιάζει:

«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.
Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!