ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Με… “καλεσμένο” τον ΠΑΟΚ θα σηκώσει απόψε στη φιέστα του το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός.

Ο κύριος Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του στην αποστολη τους: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και αυτό θα συμβεί με τη νίκη να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Από την άλλη, ο δε ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 10 παιχνίδια δίχως να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Η αναμέτρηση λοιπόν των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime, ενώ το σόου θα συνεχιστεί στο ίδιο κανάλι με τη φιέστα.

⚽️𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 / 𝗣𝗹𝗮𝘆-𝗢𝗳𝗳, 𝗠𝗗 𝟗
🆚ΠΑΟK
🗓14/5/2022 20:00
🏟Γεώργιος Καραϊσκάκης
📺NovasportsPrime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!