ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική μετάδοση του Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να δούμε τηλεοπτικά και live για πρώτη φορά φέτος τον Ολυμπιακό στο τουρνουά προετοιμασίας «We’re Back – Preseason Tour Valencia» .

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια για το τουρνουά μεταξύ του Ολυμπιακού, της Βαλένθια, της Βιλερμπάν και της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 18:30 την Βιλερμπάν σε έναν αγώνα που θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports 1 HD. Ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Έχουμε έναν ενθουσιασμό σε μια περίεργη κατάσταση για όλους μας, εγώ από την πλευρά μου έχω ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και περιέργεια να δω πως θα ανταποκριθεί η ομάδα σε όσα έχουμε δουλέψει. Μην ξεχνάμε πως έχουμε εννιά καινούργιους παίκτες και σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τους Χαραλαμπόπουλο, ΜακΚίσικ και Έλις, που έπαιξαν σε ελάχιστα ματς πέρυσι. Η ομάδα μας έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να γίνει συμπαγής και ομοιογενής. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πολύ στο να δουλέψουμε μετά στην πιο σωστή κατεύθυνση».

Από την πλευρά του τέλος, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε: «Η αυριανή μέρα είναι αυτή που όλοι περιμέναμε. Δυστυχώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, έστω και σε επίσημα φιλικά. Προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τον ρυθμό μας και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι βρισκόμαστε ξανά στα γήπεδα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε. Άλλωστε κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλοι θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα, όμως, οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να πάμε βήμα, βήμα, να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα, να έχουμε ατομική ευθύνη και ελπίζω σύντομα όλα τα γήπεδα να είναι γεμάτα».

ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το Τζιοβάνι να κρεμάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στα… 49 του ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!