ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε αλλά συνεχίζει στο Europa League

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει μισογεμάτο το ποτήρι του και όχι μισοάδειο καθώς μπορεί να ηττήθηκε σήμερα από την Πόρτο όμως θα συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά στην Eυρώπη και συγκεκριμένα το Europa League.

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ενα ματς δέχθηκε γκολ από πέναλτι μέσω VAR , τρίτο σερί, και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν όμως ο Μασούρας σημάδεψε ψηλά άουτ από θέση τετ ατετ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος συνέχισαν να δημιουργούν , δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, έχασαν και άλλη καλή ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί στο β’ ημίχρονο όμως τελικά οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά κάνοντας το τελικό 0-2. Παρόλα αυτά στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σίτυ έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα και κέρδισε με 3-0 την Μαρσέιγ αφήνοντας την εκτός Ευρώπης και στέλνοντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στο Europa League

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!