ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο Βικελίδης

Ένα πολύ όμορφο για τον μέσο θεατή, θέαμα πρόσφεραν οι δυο ομάδες, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νέους παίκτες όπως τον Τζολάκη, τον Σουρλή αλλά και τον Καλογερόπουλο. Στα του αγώνα, ο Άρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ καθώς ο Μάνος με περιπετιώδη τρόπο έγραψε το 1-0 καθώς η μπάλα πέρασε τη γραμμή και χρειάστηκε η χρήση VAR για να δοθεί καθώς ήταν οριακό. Ο Ολυμπιακός είχε νωρίτερα δοκάρι με τον Ντρέγκερ, όμως ίδια κατάληξη είχε και η ευκαιρία του Κάιπερς, διπλασιάζοντας έτσι τα δοκάρια αλλά δίχως γκολ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και χρόνο συμμετοχής εκτός από τον Ελ Αραμπί και τον Φορτούνη μεταξύ άλλων, μπήκε και ο νεαρός Καλογερόπουλος να κάνει ντεμπούτο. Ο Χασάν, που επίσης είχε μόλις μπει στο παιχνίδι, στο 82′ έστρωσε με υπεροχο τρόπο τη μπάλα στο Φορτούνη και αυτός την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-1. Παραλίγο βέβαια αυτό να μην είναι το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Τιάγκο Σίλβα έκανε πέναλτι και ο Γκάμα για τον Άρη που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια μάλιστα ο Άρης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη, φάση που έμελλε να είναι η τελευταία για το παιχνίδι. Επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη και για τον Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Ακούστε το σχόλιο του αγώνα στο pod που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!