ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ντέρμπι αιωνίων απόψε για το πρωτάθλημα της Euroleague στο ΟΑΚΑ , καθώς ο Παναθηναϊκός θα υπoδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για την 17η αγωνιστική της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης, όπου οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας θα δώσουν τη δική τους μάχη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι σε καλύτερο φεγγάρι και στη βαθμολογία να είναι τρίτος ενώ ο ΠΑΟ πιο χαμηλά, όμως πάντα τα ντέρμπι αιωνίων έχουν τις ιδιαιτερότητες τους.

Η προϊστορία είναι φυσικά υπερ του Ολυμπιακού διότι μετρά 12 νίκες έναντι 7 του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, καθώς και η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη καθώς, όπως προείπαμε, ο Ολυμπιακός στην βαθμολογική κατάταξη της Euroleague βρίσκεται στη τρίτη θέση, εν αντιθέση με τον Παναθηναϊκό που είναι δέκατος έβδομος.

Τα ντέρμπι όμως των αιωνίων, κρίνονται στην επιθυμία και την αποφασιστικότητα και όχι στη βαθμολογική διαφορά, γι αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο αποψινό ματς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟭𝟳
🆚 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
🗓 23/12/2021
🕐 21:00
🏟 OAKA
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!