ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηττήθηκε αλλά δεν… αποκλείστηκε

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σήμερα από την Ιταλία και ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα, όμως όλα θα κριθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε μια βδομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου και Τικίνιο και μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κυλλοφορία και κατόρθωσαν να προηγηθούν νωρίς με τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος με ένα όμορφο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα της Αταλάντα και έγραψε το 0-1. Παρόλα αυτα οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Ονιρνκούρου ήταν άψυχο και παρόλο ότι ήταν σε πλεονεκτική θέση δεν απείλησε τελικά ιδιαίτερα. Η Αταλάντα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε κάτι και έμεινε το 0-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αταλάντα όπως ήταν φυσιολογικό πίεσε και κέρδιζε διαρκώς κόρνερ… Κάπως έτσι… γυρισε το ματς! Μεσα σε 3 λεπτά γύρισε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Κέρδισε κόρνερ και ο ίδιος παίκτης, ο Τζιφσίτι, νίκησε δύο φορές τον Βαλτίκ, μία στο 61′ και την άλλη στο 63′. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι δεν είχε δυνάμεις. Δεν επείλησε και πέρα από μία προσπάθεια με τον Αγκιμπού, που έκανε λάθος κοντρόλ, δεν απείλησε ιδιαίτερα με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 2-1 και οι Ιταλοί να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!