ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν η ΑΕΚ ξεκίνησε έχοντας την κατοχή όμως ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος με τον Μασούρα. Ο Έλληνας μέσος μπορεί να μη σκόραρε όμως έδωσε φοβερή ασίστ στον Καρβάλιο, ο οποίος με υπέροχη υπερπροσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μασούρα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης. Έτσι λίγο πριμ βγει το ημίχρονο η ΑΕΚ με κεφαλιά του Σιμάνσκι ύστερα από κόρνερ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να στειλει τος δύο ομάδες στα αποδυτήρια καθώς ο Μασούρας στις καθυστερήσεις από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Στάνκοβιτς και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ όπως και στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά, απείλησε αλα το γκολ δεν ήρθε. Οι ερυθρόλευκοι συνήλθαν και στο 53′ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί που άδειασε αμυντικό της ΑΕΚ όμως έστειλε από πλεονεκτική θέση τη μπάλα πάνω στον Στάνκοβιτς. Στη συνέχεια άλλο ένα σουτ του Μασούρα δεν βρήκε στόχο. Στο 77′ ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και με το που μπήκε μοίρασε ασίστ αλλά η κατάληξη της φάσης δεν είχε θετικό αποτέλεσμα καθώς το σουτ του Ελ Αραμπί βρήκε σε πόδια. Ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο όμως το γκολ δεν ήρθς ούτε στο τέλος όταν πάλι από πλεονεκτική θέση ο Τικίνιο που είχε μπει στο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!