ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στην Κύπρο και η πρόκριση στο Καραϊσκάκης

Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο Ολυμπιακός και πλέον όλα θα κριθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την άλλη βδομάδα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Μπα, Σισέ, Εμβιλά, Κούντε, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί, ενώ στον πάγκο βρισκόντουσαν οι Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Κούτρης, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Μανωλάς και Κίτσος.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σχετικά καλά στην αναμέτρηση και σε αυτούς άνηκε η πρώτη μεγάλη φάση καθώς σε… σουτάρα του Κούντε η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών. Οι Κύπριοι μάλιστα στάθηκαν ξανά τυχεροί και ύστερα από σουτ και καραμπόλα στην άμυνα, η μπάλα έφτσσε στα πόδια του Τζάνγκα ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και πέτυχε τκ 1-1 δέκα λεπτά μετά, ύστερα από ασίστ του Ρέμπτσιουκ και υπέροχο κοντρόλ και πλασέ του Χουάνγκ, ο οποίος στο ντεμπούτο του βεήκε δίχτυα, με το 1-1 να είναι τκ σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά και με πρωταγωνιστές τους Χουάνγκ και Ραντζέλοβιτς έβγαλαν τρεις κλασικές επιθέσεις αλλά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν μοιραίος και δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτικότατες θέσεις. Ο Χουάνγκ συνέχισε να πεοσφέρει και έχασε και αυτός μια πολύ καλή ευκαιρία, όμως εκεί ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Οι αλλαγές του Κορμπεράν δεν βοήθησαν την ομάδα, η οποία και δεν απείλησε αλλά και δεν απειλήθηκε, φτάνοντας στο τελικό 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!