ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις!

Για ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στο 90′ και σίγουρα αυτή τη φορά τον πλήγωσε πιο πολύ καθώς τον άφησε εκτός Ευρώπης.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ και Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο και έλεγχαν το παιχνίδι απείλησαν περισσότερο και πέτυχαν και γκολ. Σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος έφτασε τα 18 τέρματα στην Ευρώπη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλησίασαν όσο ποτέ και σε δεύτερι τέρμα αλλά ο Μασούρας ένώ πέρασε τον τερματοφύλακα των Γερμανών προ κενής εστίας, από πλάγια θέση όμως, έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Μπιέλ λίγο αργότερα πλησίασε και αυτός το 0-2 αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στα δυσάρεστα ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έγινε αναγκαστική αλλαγή ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εξαιρετικός.

Στην επανάληψη ο Μίτσελ δεν άλλαξε κάτι στο αρχικό του πλάνο και στο 57′ ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετική απόκρουση κρατώντας το υπερ του 0-1. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έσωσε ξανά στο 68′ ενώ και στο 82′ έκανε άλλη μια τρομερή απόκρουση κρατώντας το σκορ. Ο Μίτσελ σε εκείνο το σημείο πέρασε τους Βαλμπουενά, Ρέτσο και Ουι τζο, ενώ πέρασαν έξω οι Μασούρας , Βρουσάι και Ελ Αραμπί. Εκεί η ομάδα γύρισε το σύστημα της με 3 κεντρικούς αμυντικούς και η Φράιμπουργκ τελικά βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά την ώρα που και η Ναντ έβαζε γκολ και άφηνε εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!