ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι πoυ μετρούν δύο σερί νίκες με τον Μίτσελ στον πάγκο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη μέρα που ανέλαβε ξανά, θέλουν σήμερα να τις τριπλασιάσουν, έχοντας αν μη τι άλλο δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ που επίσης καίγεται για βαθμούς.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Μαρσέλο, Άβιλα και Βρσάλικο καθώς ο πρώτος ένιωσε μία σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο , έτσι προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, όπως και ο Άβιλα που ναι μεν έκανε προπόνηση αλλά δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ όσον αφορά Σίμε Βρσάλικο, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και έτσι τέθηκε εκτός

Έτσι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, ο Μίτσελ πήρε τους Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η αναμέτρηση λοιπόν με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Γεώργιος Καραϊσκάκης μέσω της συχνότητας της Cosmote Tv και συγκεκριμένα του Cosmote Sports 1 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!