ΜΠΑΣΚΕΤ

40αρα στην ΑΕΚ και 11 στα 11!

Με μια άνετη επικράτηση καλωσόρισε το 2023 για την Basket League, ο Ολυμπιακός που επικράτησε της ΑΕΚ με 111-71 και έκλεισε αήττητος και πρώτος φυσικά, τον πρώρο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ήδη 90 πόντους στις 3 πρώτες περιόδους ρίχνοντας κάπως την απόδοση τους στην 4η και τελευταία καθώς όλα είχαν κριθεί.

H ΑΕΚ έκανε το… λάθος να παίξει στο πρώρο δεκάλεπτο σε ένα τέμπο, στο οποίο δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε όλο το ματς κάτι το οποίο εκμεταλεύτηκαν , οι παίκτες του Γ.Μπαρτζώκα που την ισοπέδωσαν με 40αρα…

Το ματς δεν ήταν άξιο σχολιασμού, αλλά αυτό που κρατάμε είναι πως είχαμε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάαναν ο οποίος είχε 8 στα 11 τρίποντα και σύνολο 24 πόντους, όλους έξω από τα 6.75 κάνοντας ρεκόρ της ιστορίας του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τους Ντόρσεϊ και Τόμιτς. Μάλιστα εκτός από τον Κάαναν, και η ομάδα έκανε ρεκόρ τριπόντων καθώς τελείωσε το ματς με 21 εύστοχα τρίποντα. Έτσι οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια καλή προπόνηση ενόψει της διαβολοβδομάδας που ερχεται και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Μονακό την Τρίτη και την Βίρτους Μπολόνια την Πέμπτη.

Ολυμπιακός: Κάνααν 24 (8), Παπανικολάου 8 (2), Γουόλκαπ 3 (1), Φαλ 5, Βεζένκοφ 15, Λούντζης 14 (2), Μπολομπόι 6, Σλούκας 11 (3), Λαρεντζάκης 17 (5), Πάππας 4, Μπλακ 2, Πίτερς 4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!