ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός πάτησε τη Ρέαλ Μαδρίτης με 6ο παίκτη τον κόσμο του!

Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα ο Ολυμπιακός κέρδισσ τη Ρεάλ και είναι και πάλι στην κορυφή της Βαθμολογίας.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα δεκάλεπτο όπου υπερίσχυσαν οι δυνατές άμυνες με τον Ολυμπιακό να έχει τον Γουόκαπ πρώτο σκόρερ με 8 πόντους και να δίνει το μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 19-15.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κακές από το τρίποντο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωτο ημίχρονο με μόλις 5 στα 18 τρίποντα, αλλά περιόρισε τόσο πολύ τη Ρεάλ, που και πάλι μπήκε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 8 πόντους αυτή τη φορά και 36-28.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έπρεπε για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι με εξαιρετικούς Φάλ, Γουόκαπ και Κάαναν έφτασε τη διαφορά στο +12 και ολοκλήρωσε την περίοδο στο +10 με χαμηλό σκορ αγώνα, 54-44.

Έτσι το ματς όταν είναι στο +10, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός με αυτόν τον κόσμο του να έχανε, οπότε με σοβαρότητα και έναν τρομερό Μπλακ, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη νίκη με 13 πόντους μπροστά και τελικό σκόρ, Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 73-60.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 18 (3), Βεζένκοβ 15, Σλούκας 11 (1), ΜακΚίσικ 8, Παπανικολάου 5 (1), Μπλακ 4, Φαλ 4, Κάνααν 3 (1), Λαρεντζάκης 2 και Μπολομπόι 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!