ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ κάνει έφεση για να το πάρει στα χαρτιά!

Και αν στην αρχή κάποιοι είπαν ότι απλά η ΑΕΚ είπε στον διαιτητή ότι τα δοκάρια ήταν πιο χαμηλά και δεν ήθελαν να το πάρουν στα χαρτιά, αλλά ήταν… υποχρεωμένοι, ήρθε σήμερα η έφεση στην απόφαση που δείχνει ποια είναι η αλήθεια!

Η ΑΕΚ λοιπόν, αφού ηττήθηκε στα δικαστήρια καθώς αποφασίστηκε πως ο αγώνας θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τον Ατρόμητο, τώρα κάνει έφεση για να τον πάρει στα χαρτιά! Για τόση διαφορετικότητα μιλάμε!

Βέβαια το γεγονός ότι με όλο αυτό που έγινε η ΑΕΚ πήγε ξεκούραστη στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός κουρασμένος και τραυματισμένος (βλέπε Χάμες Ροντρίγκεζ) είναι ένα άλλο θέμα, που φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα, καθώς για παράδειγμα ο Χάμες ή ο Μπίελ, δεν θα είχαν τραυματισμούς όπως έγινε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τώρα ίσως κάναμε άλλη κουβέντα.

Το ζουμί πάντως είναι πως η ΑΕΚ το παλεύει για να το πάρει στα χαρτιά και μετά την ένσταση τώρα κάνει και έφεση, διότι ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!