ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, νικώντας άνετα το Περιστέρι

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε στα “Δύο Αοράκια” της ομάδας του Περιστερίου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ανώτερη καθ όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε από το ξεκίνημα ένα σαφές προβάδισμα που δεν επέστρεψε ποτέ στο Περιστέρι να πιστέψει στη νίκη. Με τον Βεζένκοφ να μετρά ήδη 10 πόντους ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +16, με σκορ 10-26.

Στο δευτερο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός είχε καθολική υπεροχή έφτασε τη διαφορά και μέχρι τους 30, αλλά κάπως προς το τέλος το Περιστέρι με συνεχόμενα τρίποντα έριξε τη διαφορά στους 24 με το ημίχρονο να κλείνει υπερ του Ολυμπιακού με 21-45. Πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου ήταν ο Πίτερς με απανωτά τρίποντα και ένα δίποντο έφτασε τους 11.

Η τρίτη περίοδος και γενικότερα το δεύτερο ημίχρονο αρχισε να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στους 37, δείχνοντας πως είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 34-68. Στην τελευταία και τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε σχετικά συντήρηση δυνάμεων και άφησε πιο ελεύθερο το Περιστέρι, όμως ο MVP Πίτερς με σερί τρίποντα κράτησε ψηλά το σκορ και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό νικητή με σκορ 57-85.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Πίτερς 26 (8), Βεζένκοβ 20 (4), Φαλ 13, Παπανικολάου 9 (1), Σλούκας 5, ΜακΚίσικ 4, Κάνααν 3 (1), Μπολομπόι 3 και Γουόκαπ 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!