ΜΠΑΣΚΕΤ

Έριξε.. διαστημική κατοστάρα στην Μπάγερν

Ένας… διαστημικός Ολυμπιακός πάτησε την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ ρίχνοντας της 100αρα και έκαντσε φαρδιά πλατιά στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο καθώς μπήκαν στα αποδυτήρια με 20 πόντους διαφορά (55-35) παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ, με τους Βεζένκοφ και Σλούκα να έχουν από 10 πόντους έκαστως.

Στην επανάληψη η Μπάγερν ήθελε να μειώσει και ο μόνος τρόπος ήταν να.. τα βάλει από το τρίποντο! Το έκανε όμως! Μείωσε μέχρι και τους 11 με ένα σερί 11-0, όμως ούτε τότε ο Ολυμπιακός πτωήθηκε! Πάτησε ξανά ελαφρά το γκάζι, έκλεισε το τριτο δεκάλεπτο με 81-65 και η τελευταία περίοδο ήταν.. διαδικαστική με τους Πειραιώτες να επικρατούν τελικά με 102-74. Στα πολλά αξιοσημείωτα, το ρεκόρ με 19 εύστοχα τρίποντα που πέτυχε σήμερα, γράφοντας ιστορία!

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 18 (4), ΜακΚίσικ 15 (3), Λαρεντζάκης 14 (4), Γουόκαπ 13 (3), Σλούκας 10 (2), Κάνααν 9 (1), Πίτερς 6 (2), Φαλ 6, Μπλακ 5, Παπανικολάου 4 και Μπολομπόι 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!