ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα στο Βελιγράδι, σε μια κακή βραδιά που πρέπει να την ξεχάσει

Την ήττα στη Σερβία γνώρισε ο Ολυμπιακός καθώς έχασε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν με σκορ 90-75.

Οι ερυθρόλευκοι, που δεν είχαν στον πάγκο τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς παρέμεινε στην Ελλάδα , διότι είναι άρρωστος, ήταν άστοχοι από το τρίποντο και αυτό τους στοίχισε καθώς το πρώτο εύστοχο τρίποντο το πέτυχε στην τέταρτη περίοδο.

Στις δύο πρώτες ο Ολυμπιακός είχε δύο πρόσωπα. Στην πρώτη ήταν σχετικά καλός και δίπλα στο σκορ, καθώς έκλεισε στο 27-22, μοιράζοντας 9 ασίστ, ενώ στη δεύτερη ήταν κακός με σωρεία λαθών και πλήρη αστοχία από το τρίποντο κλείνοντας το ημίχρονο πίσω στο σκορ με 14 πόντους, 48-34.

Η τριτη περίοδος ήτνα η καλύτερη του, ειδικά για τα πρώτα 6 λεπτά όπου μείωσε στους 4, όμως έπαθε ξανά ένα μίνι μπλακ άουτ και η διαφορά έφτασε πάλι σε διψήφιο νούμερο για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 60-52. Έτσι στην τελευταία περίοδο και αφού τα πράγματα δεν άλλαξαν, εκτός του ότι μπήκε το πρώτο τρίποντο, η Παρτιζάν συνέχισε να βάζει κυρίως με τον Πάντερ, τρίποντα από παντού, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του και έτσι γνώρισε την ήττα, καθώς μέτρησε 15 λάθη και μόλις 3/20 έξω από τα 6,75μ.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον κοιτούν μπροστά και συγκεκριμένα στην επόμενη βδομάδα, όπου έχουν δύο αναμετρήσεις στο ΣΕΦ , με Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): ΜακΚίσικ 21 (2), Φαλ ​13, Γουόκαπ ​8, Σλούκας 8, Παπανικολάου 7 (1), Βεζένκοβ 6, Κάνααν 4, Μπλακ 2, Λαρεντζάκης 2 και Πίτερς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!