ΜΠΑΣΚΕΤ

1-0 άνετα τον Άρη στα playoffs

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά απέναντι στον Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ήδη μπροστά με 16 πόντους και σκορ 28-12 με τους Βεζένκοφ και Παπανικολάου να μετράνε από 8 πόντους έκαστος.

Στη δεύτερη περιοδο ο Άρης αντέδρασε από το τρίποντο ενώ ξεκίνησε και με ένα σερί 0-8, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας αντέδρασαν και στην πιο παραγωγική περίοδο συνολικά των δύο ομάδων με επι μέρους σκορ (25-24) μπήκαν στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό μπροατά με 17 πόντους και 53-36.

Στην τρίτη και τέταρτη περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν δραματικά. Μπορεί ο Άρης να έβρισκε τις λύσεις από το τρίποντο με τον Τολιόπουλο, όμως ο Ολυμπιακός με passing game κράταγε ψηλά το σκορ και έφτασε στη νίκη τελικά με 97-73 καθώς τα τρίποντα ήρθαν στην τέταρτη περίοδο.

𝝤𝝠𝝪𝝡𝝥𝝞𝝖𝝟𝝤𝝨 : Βεζένκοφ 23, Λούντζης 6 (1), Φάλ 8, Παπανικολάου 9 (1), Λαρεντζάκης 17 (4), Σλούκας 11 (3), Μπλακ 11, Πίτερς 7 (1), Γουόλκαπ 2, Μπολομπόι 4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!