ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε χθες την τελευταία του προπόνηση πριν από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Άρη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους: Ανδρούτσο, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.


Η αναμέτρηση λοιπόν του Άρη με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 26/4, στις 19:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει και ο αγώνας μπάσκετ των Πειραιωτών με αντίπαλο την ομάδα της Φενέρμπαχτσε για τα playoff της Euroleague. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα καθώς και την ώρα και το κανάλι μετάδοσεις ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

⚽️𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗣𝗢-𝗠𝗗𝟔
🆚 𝝖𝝦𝝜𝝨
🏟 K.Βικελίδης
🗓 26/4/2023
⏱ 𝟏𝟗:𝟎𝟬
📺 𝝢𝗼𝘃𝗮𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!