ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρέτσος μίλησε για όλα για τον αυριανό αγώνα με τη Γκενκ

Διαβάστε τι ρωτήθηκε και τι απάντησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Βέλγιο:

Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να δείξει καλύτερο πρόσωπο και να πάρει την πρόκριση;
Εννοείται αυτό, αγώνα με αγώνα η ομάδα γινόμαστε καλύτερη ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να κερδίσουμε και όπως δείξαμε στον προηγούμενο αγώνα, μπορούμε. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας και ένα παιχνίδι απ’ αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός να παίζει και πιστεύω αξίζουμε να κερδίσουμε.

Τι θέλετε να κρατήσετε και τι να αλλάξετε συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι;
Πρώτα απ’ όλα να έχουμε για 90 λεπτά τον ίδιο έλεγχο και την ίδια ποιότητα, πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι το δεύτερό μας ματς με τον ίδιο αντίπαλο, ξέρουμε τα προβλήματα του αντιπάλου και πιστεύω ότι μπορούμε να «χτυπήσουμε» σε αυτά και επειδή έχουμε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όχι μόνο να κρατήσουμε το μηδέν πίσω που είναι αρκετά σημαντικό, αλλά και να σκοράρουμε γιατί ήρθαμε εδώ όχι να μείνουμε στην ισοπαλία, αλλά για να κερδίσουμε.

Σα να δείχνεις πως είσαι ένας διαφορετικός παίκτης, τι έχει αλλάξει για εσένα αυτό το καλοκαίρι;
Δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι σε θέμα προπονήσεων και κάνω κάτι διαφορετικό εγώ. Είμαι συνέχεια αυτός που πρέπει να είμαι, δουλεύω καθημερινά, όλα μου τα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά. Σίγουρα είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή, σίγουρα είναι όλη η ομάδα που έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Μας έχει βοηθήσει όλους και έχει φανεί στα φιλικά που κάναμε καλούς αγώνες, ενώ κερδίσαμε και το πρώτο επίσημο μας ματς απέναντι σε μία αρκετά καλή νεανική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Δεν έχω αλλάξει κάτι προσωπικά, αλλά σε κάθε αγώνα νιώθω καλύτερα και νιώθω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα και να καταλήξουμε στην Ευρώπη όπως πρέπει να είμαστε.

Για την εμφάνισή σου στον πρώτο αγώνα, σε βοήθησε και η εμπειρία του Φρέιρε;
Εννοείται αυτό, είναι σημαντικό στη θέση του κεντρικού αμυντικού να υπάρχει καλή συνεργασία αλλιώς δε θα υπάρξει καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είναι ένας καλός παίκτης, έμπειρος και το έδειξε αυτό στο προηγούμενο παιχνίδι που ήταν και το πρώτο του μέσα στο γήπεδό μας. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι με τον «Νίκο», έχουμε καλή συνεργασία και επικοινωνία μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε καλά στα αμυντικά μας καθήκοντα σε συνεργασία με όλη την ομάδα και πιστεύω πως ανεξαρτήτου αντιπάλου όλη η ομάδα θα είναι όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!