ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό ο οποίος θα παίξει σήμερα στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά την Πέμτπη με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, επιστρέφουν στην Super League και πάνε στην Κρήτη για να πάιξουν εναντίον του ΟΦΗ. Μάλιστα, μετά τα όσα ζήσαμε στις δικαστικές αίθουσες με την απόφαση της τύχης του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, η αναάγκη για νίκη σήμερα είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Η αποστολή των Πειραιωτών δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς στο Γεντί Κουλέ φέτος, γνώρισαν την ήττα τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ. Μάλιστα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο σκόρερ του αγώνα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, δηλαδή τον Κώστα Φορτούνη και τον Ρόντινει. Έτσι στην αποστολή συμπεριέλθηκαν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Η αναμέτρηση λοιπόν στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό θα ξεκινίσει στις 21:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την πατακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν την έναρξη του Ολυμπιακός – ΟΦΗ, έχουμε και τον αγώνα μπάσκετ των δύο αιωνίων στο ΣΕΦ. Διαβάστε για την ώρα έναρξης και το κανάλι μετάδοσης του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο μπσσκετ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!