ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Εφές

Έχοντας απομείνει ελάχιστα εισιτήρια τα οποία πιθανόν μέσα στην ημέρα να κάνουν και αυτα φτερά, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε άλλη μια μάχη για την Euroleague.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Εφές στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστινές, μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες, αλλά δεν είναι και οι μόνοι καθώς και οι Τούρκοι είναι στο 2-2 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Εφές θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime. Να υπενθυμίσουμε ότι η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει λίγο μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ για το Europa League και μπορείτε να διαβάσετε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του συγκεκριμένου αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!