ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Μετά τα όσα ζήσαμε την Κυριακή ήρθε η ώρα για πραγματική μπάλα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αντιμετωπίζει απόψε την Γουέστ Χαμ και θέλει μόνο τη νίκη καθώς οι Άγγλοι έχουν κάνει το απόλυτο στις 2 πρώτες αγωνιστικές και ο Ολυμπιακός πρέπει να τους βάλει STOP, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο θέμα πρόκρισης του Europa League.

H αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ θα ξεκινήσει στις 19:45 και όσοι δεν καταφέρατε να βρείτε εισιτήριο (είναι sold out ο αγώνας) θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sport 2. Να τονίσουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός χθες εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για όσους βρεθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης η οποία λέει:

“Φίλοι του Ολυμπιακού,
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη West Ham. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ απέναντι στην κάτοχο του UEFA Europa Conference League.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι και πάλι κατάμεστο. Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας , ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων.
Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας.

Προστατέψτε την ομάδα μας και βοηθήστε μόνο με τη φωνή σας ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!”

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές. Δείτε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη αυτού του αγώνα της Euroleague ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!