ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τέτοιον Γουόκαπ δεν έχασε κανείς!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Γουόκαπ, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Γερμανία επικρατώντας της Μπαγερν Μονάχου με 72-76.

Οι δύο ομάδες καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι οι 4 πόντοι του Ολυμπιακού που ολοκληρώθηκε και η πρώτη περίοδος με 14-18.

Ίδιο σκηνικό και στη δεύτερη με τον Ολυμπιακό να κρατά το προβάδισμα έστω και οριακά, αλλά το 33-35 υπερ του λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο έγινε 38-35 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και έτσι με αυτό το σκορ μπήκαμε στα αποδυτήρια.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά και η διαφορά στο σκορ πήγε στους 7 για τους Γερμανούς, αλλά ο εκπληκτικός Τόμας Γουόκαπ και ο Πετρούσεφ άλλαξαν τα πράγματα και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με +3 για τον Ολυμπιακό,51-54.

Έτσι στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός δεν έχασε στιγμή το προβάδισμα του, φτάνοντας τη διαφορά και στους 9, που ήταν η μεγαλύτερη διαφορά, αλλά τελικά η αναμέτρηση με τις βολές του Γιαννούλη Λαρεντζάκη ολοκληρώθηκε με 72-76. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γουόκαπ και ακολούθησε ο Πετρούσεφ, ενώ για τους Γερμανούς ο Ιμπάκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!