ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η γνωστή για την συκοφαντική της τάση εφημερίδα «Μακελειό» συσχετίζει το δραματικό γεγονός του Ρέντη και την απώλεια της ζωής ενός νέου αστυνομικού με στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που ουδεμία σχέση έχουν με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αν είναι απλώς μια -ακόμα- επιχείρηση λάσπης-εκβιασμού του συγκεκριμένου εντύπου, θα λυθεί στα δικαστήρια όπου θα καταφύγουν άμεσα τα εμπλεκόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα.

Αν όμως είναι μια ευρύτερη επιχείρηση σκοτεινών κέντρων, με εντολές συγκεκριμένου προσώπου που με τη δράση του για χρόνια στην υπόθεση των υποκλοπών πλήγωσε τη Δημοκρατία και συνεχίζουν αυτά τα σκοτεινά κέντρα και οι δορυφόροι τους να αλλοιώνουν θεσμούς και με στοχευμένες διαρροές και ενέργειες προσπαθούν να εμπλέξουν αθώους και άσχετους με την υπόθεση πολίτες, τότε μιλάμε όχι μόνο για μια χυδαία επίθεση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, αλλά για μια δημοκρατική εκτροπή.

Ενημερώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν δύναται κανείς να μας εκβιάσει και θα φτάσουμε στον εντολέα/συντάκτη του χυδαίου δημοσιεύματος ώστε να αποκαλυφθούν οι σκοποί του, όπως θα φτάσουμε και στους εμπνευστές κάθε είδους συκοφαντίας και οι ένοχοι θα πληρώσουν το τίμημα.

Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, θα σταθούν στο ύψος τους και δεν θα επιτρέψουν σε σκοτεινά κέντρα να εμπλέξουν αθώους πολίτες και τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας σε μια υπόθεση η οποία σχετίζεται ξεκάθαρα με την κοινωνική βία που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη χώρα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!