ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Όσα είπε ο Συλαϊδόπουλος μετά την επική πρόκριση

Στο Μόναχο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στον μεγάλο σημερινό προημιτελικό της διοργάνωσης του UEFA Youth League, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού

Ο τεχνικός της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, είπε για τη νίκη και πρόκριση στο Final Four του UEFA Youth League:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε διαβάσει αρκετά καλά. Ο τρόπος που ασκήσαμε πίεση στην Μπάγερν είναι κάτι που γενικότερα το δουλεύουμε καιρό τώρα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε σκοράρει και με τη Λανς με τον ίδιο τρόπο. Είναι αρκετά σημαντικό να βγάζουμε σε τέτοιους αγώνες την προσωπικότητα και επιθετικότητα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να κρατάμε την ισορροπία που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η Μπάγερν ανέβασε αρκετά τις γραμμές της και μας πίεσε. Νομίζω όμως οι τοποθετήσεις μας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν αρκετά σημαντικά στοιχεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!