ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Έτοιμος για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα, Κυριακή, την ομάδα του Περιστερίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει μόνο τη νίκη κάτι που δεν έχει συμβεί στα τελευταία τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός χθες μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ρέτσος, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Κωστούλας, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.

Η αναμέτρηση λοιπόν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα έχετε την ευκαρία, όσοι δεν βρεθείτε στο γήπεδο, να την παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από την Cosmote TV και συγκεκριμένα στο Cosmote Sport 1.

Για την αναμέτρηση, την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του τελικού στο Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!