ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στραβοπάτημα

Ο Ολυμπιακός για τρίτο σερί παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς τις νίκες και από τους συνολικά 9 που έπρεπε να έχει στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, μετρά μόλις 2.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία και παρά το ότι οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, τελικά οι Πελοπονήσσιοι ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ με τον Γιανμπλόνσκι.

Στην επανάληψη ο Μεντιλίμπαρ προσπάθησε με τις αλλαγές του να αλλάξει την κατάσταση, έβαλε μέσα του Γουίλιαν και Έσε με την έναρξη του ημιχρόνου, 10 λεπτά μετά τον Ελ Κααμπί αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε τώρα. Τελευταία φορά απείλησε στο 57′ με τον Μαρκοκινό και παρά την πίεση έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να χάσει άλλη μεγάλη ευκαρία με τον Ελ Κααμπί και πάλι που την έστειλε στο κάθετο δοκάρι με κεφαλιά.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν εκμεταλεύτηκε το στταβοπάτημα της ΑΕΚ , ενώ σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού (1-0 κερδιζουν στο ημίχρονο) οι πράσινοι θα πιάσουν τους… κόκκινους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!