Με σούπερ Τσικίνιο νίκησε VAR και Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι όμως το γκολ άργησε να έρθει!Στο 42′ λοιπόν ο Μουζακίτης «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Ρέτσος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έψαξε το δεύτερο γκολ, όταν στο 55′ ο Ποντένσε μετά από πολύ ωραία ενέργεια βρήκε τον χώρο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά μετά, 47′, ο Κωστή έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Τζολάκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 1-1. Στο 58′ ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Όζμπολτ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Παλάσιος με σουτ ισοφάρισε.
Η απάντηση του Θρύλου ήταν άμεση, καθώς στο 59′ ο Μουζακίτης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού και στην επαναφορά ο Τσικίνιο με το κεφάλι σημείωσε το 2-1. Ομως ο Λεβαδειακός βρήκε και πάλι την ισοφάριση στο 79′, όταν ο Μανθάτης έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Γκούμας με γυριστό πλασέ σημείωσε το 2-2. Σε εκείνο το σημείο το ματς διακόπηκε και ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι στο 90+5′, με το VAR να μη λειτουργεί.
Εκεί, με την επανέναρξη του ματς ο Ολυμπιακός και πάλι βρήκε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα. Ωραία ατομική ενέργεια του Τσικίνιο, πλασέ μέσα από την περιοχή και 3-2 για τον Θρύλο που ήταν το σκορ νίκης!
Έτσι ολοκληρώθηκε το ματς, με τον Θρύλο να παίρνει τη νίκη με 3-2 και πλέον το επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι την Τετάρτη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Κοστίνια (75′ Ροντινέι), Έσε, Μουζακίτης (65′ Γκαρθία), Τσικίνιο, Ποντένσε (75′ Καμπελά), Στρεφέτσα (65′ Μαρτίνς), Ελ Κααμπί (90+14′ Ταρέμι).