Uncategorized

Νίκη -πρόκριση κόντρα σε μια εχθρική διαιτησία

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην πολύ κακή διαιτησία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος νικώντας τον Ατρόμητο με 1-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για υον Ολυμπιακό καθώς μόλις στο 8′ ο ελιουνουσι υστερα από σέντρα του Φιγκέιρας σούταρε αλλά ο Μπορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 23′ ο Ανσαριφάρντ σούταρε ύστερα από ωραία ενέργεια αλλά ο πορτιέρο του Ατρόμητου έσωσε την εστία του!
Ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και πέτυχε γκολ με τον Ντάουντα! Η φάση ξεκίνησε από εμφανή θέση οφ σάιντ χωρίς όμως ο επόπτης να σηκώνει την σημαία του για την παράβαση!
Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά αντέδρασε! Πέρασε στο παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης που έμελε να αλλάξει τη ροή του αγώνα! Αρχικά έβγαλε ασίστ στον Ρομαό που με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 63′ και στο 71′ ο Κώστας Φορτούνης με δική του αυτή τη φορά κεφαλιά έκανε το 1-2! Λίγα λεπτά αργότερα ο Πλατέλας που είχε αντικρίσει κίτρινη κάρτα χτύπησε εκτός φάσης τον Ντε Λαμπέγια αλλά ο διαιτητής δεν του έδειξε ούτε καν την δεύτερη κίτρονη κάρτα. Κάτι που έδειξε στον Ντα Κοστα στο 83′ αφήνοντας με 10 τον Θρύλο! Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός διατήρησε το σκορ και πήρε το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!