Uncategorized

“Είμαστε δίκαια νικητές”

Ο Πάολο Μπέντο μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν ανώτεροι και είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Παρ’ όλα αυτα το γκολ δεν ερχόταν. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησα άσχημα για εμάς. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αφού τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ.

Το γκολ του Ατρομήτου δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς δεν ήταν κανονικό. Επηρέασε, όπως είναι λογικό, την κατάστασή μας, όμως στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά. Σήμερα μείναμε γι’ ακόμα μία φορά με παίκτη λιγότερο. Είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές φέτος και δεν είναι λογικό να συμβαίνει τόσο συχνά. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν ικανοποιημένοι απ’ την απόδοσή μας. Είμαστε δίκαια νικητές”, δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ σε ερώτηση για το εάν προτιμά κάποιον αντίπαλο από τους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είπε:

“Νομίζω πως είναι κάτι φυσιολογικό. Η κλήρωση θα δείξει ποιον θα αντιμετωπίσουμε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!